Toggle Menu
  1. Home/
  2. Stiri/

Cat a costat cu adevarat inmormantarea Ionelei Prodan! Suma s-a ridicat la aproximativ 30.000 de euro!

  1. Home/
  2. Stiri/

Ionela Prodan a fost dusa pe ultimul drum cu mare fast! Celebritati autohtone au fost venit la Cimitirul Bellu din Capitala, la volanul masinilor de lux, cu haine scumpe si accesorii de zeci de mii de euro!

ReclamaInmormantarea a fost una mai putin intalnita, dar in stilul familiei Prodan, fara a se uita la bani! Anamaria, fiica ei cea mare, a fost cea care s-a ocupat in detaliu de funeralii si, in ciuda suferintei vizibile, ea a facut totul ca la carte, astfel ca, la final, cheltuielile au ajuns la aproximativ 30.000 de euro!

 

Ionela Prodan a fost inmormantata regeste! Cat a costat sicriul alb
Impresara a platit firma de pompe funebre cu aproximativ 10000 de euro! Bani multi pentru publicul larg, insa numai sicriul alb, din lemn masiv, cu insertii aurii, a costat in jur de 3500 de euro! Daca mai adaugam aici cosurile cu coliva, pachetele impartite dupa slujba, prosoapele si bufetul facut in incinta capelei, in cele trei zile, in valoare de 2000 de euro, dar si transportul de 1000 de euro sau plasma de 1500 de euro, se ajunge la suma mentionata mai sus!

ReclamaIonela Prodan a fost inmormantata regeste! Cat a costat sicriul alb! Mormantul cantaretei s-a ridicat la 15.000 de euro
Impresionant pentru toata lumea a fost mormantul Ionelei Prodan! El a fost realizat numai din marmura neagra, foarte scumpa, dar foarte frumoasa, iar costul s-a ridicat la aproximativ 15.000 de euro!

Pomana indragitei cantarete demonstreaza clar ca ea a fost Ionela Prodan a fost inmormantata regeste! La restaurantului un hotel de cinci stele de la marginea Capitalei, Anamaria Prodan a organizat o masa generoasa, cu un meniu de 100 de euro, in care s-au regasit sushi si alte delicatese culinare, pentru 200 de persoane! Mai mult, ea a mai impartit pachete oamenilor amarati de pe langa local, in valoare de 1000 de euro! Ca totul sa fie complet, apropiatii familiei sustin ca fetele artistei au mai dat de pomana si haine in valoare de 2000 de euro!

Sursa: StirilekanalD

Citeste si alte stiri pe StirilekanalD

Loading...

admin