Toggle Menu
  1. Home/
  2. Stiri/

Ionut “Jaguarul” de la Exatlon, intr-una dintre cele mai mari batai pe care si-a luat-o in cusca! A iesit din ring cu fata tumefiata

  1. Home/
  2. Stiri/

Inainte de a intra in competitia Exatlon, Ionut “Jaguarul”, cum l-au numit colegii sai de la Razboinici, a fost obisnuit cu loviturile, el practicand kickboxing de cativa ani.

ReclamaSportivul este unul dintre cei mai buni jucatori, el reusind sa ramana in competitie, intre cei 4 Razboinici, iar punctele aduse de el au salvat de multe ori echipa.

Ionut “Rusu” Sugacevschi este un adevarat luptator, obsinuit sa invinga, dar si sa ia bataie.

In 2015, Ionut „Jaguarul” a suferit una dintre cele mai dure infrangeri in ringul de lupta, el terminand partida cu fata tumefiata de lovituri.

ReclamaIata si partida din care Ionut a iesit „sifonat”.

Despre Ionut zis si Jaguarul

Ionut Liviu, inginer de profesie, unul dintre cei zece concurenti care formeaza Echipa Razboinicilor, a fost surpriza de la “Exatlon”, cel care i-a uimit pe cei din Echipa Faimosilor prin agilitate. Concurentul crede ca Echipa Razboinicilor a fost subestimata de rivali, si asa a fost posibila victoria Razboinicilor. In cele doua runde ale primei probe, atunci cand duelul s-a dat intre Ionut – Andrei Stoica si Ion Oncescu, “razboinicul” a castigat punctele pentru echipa sa.
“A fost un joc foarte dur, cu multe obstacole. Cred ca ne-au subestimat, au avut prea multa incredere in ei…”, a spus acesta.

Luptand sub deviza de invingator, “Da, eu voi castiga <Exatlon>!”, cu o forta si o viteza de nedescris, ca un adevarat gladiator, Ionut s-a aruncat in lupta contra lui Andrei Stoica, in prima runda, si apoi impotriva lui Ion Oncescu, castigand ambele runde.


“Imi place necunoscutul, adrenalina si sunt sigur ca voi castiga!”, a spus acesta la debutul concursului, cand fiecare si-a cunoscut echipa adversa.

Egalitatea de puncte intre cele doua echipe l-a motivat pe Ionut din Echipa Razboinicilor sa sprinteze in forta spre ultimul obstacol al cursei de viteza, avandu-l ca rival pe Ion Oncescu, luptatorul profesionist de skandenberg. Ionut a avut un avans urias, astfel ca acesta a reusit sa doboare toate cele noua cuburi, inainte ca competitorul sau sa ajunga la obstacol.

Lupta de aseara intre cele doua echipa s-a dat pentru locul in care vor dormi; castigatorii si-au adjudecat un loc decent, confortabil, iar cei care au pierdut dorm intr-o baraca.


In aceasta seara si maine, de la ora 20:00, continua batalia, care se anunta una cel putin la fel de dura, cu rasturnari spectaculoase de situatie. Nu ratati cel mai tare reality, „Exatlon”, transmis aproape in timp real de pe plaja special amenajata in Republica Dominicana pentru aceasta super competitie. Din 13 ianuarie, puteti urmari Exatlon patru zile consecutiv, de sambata pana marti, de la ora 20:00.

 

Sursa: StirilekanalD

 

Loading...

admin