Toggle Menu
  1. Home/
  2. Stiri/

La două zile de la înmormântarea Ionelei Prodan, se află detalii revoltătoare! Scandal chiar pe mormântul cântăreței! De la ce a pornit totul: „Ăștia au bani să…”:

  1. Home/
  2. Stiri/

Ionela Prodan a fost condusa pe ultimul drum, in urma cu doua zile, de familie, de prieteni, de colegi, dar si de sute de admiratori care au vrut sa o aplaude pentru ultima oara. Printre cei care au mers sa-si ia „adio” de la marea doamna a muzicii folclorice romanesti s-au numarat Ilie Nastase, Gigi Becali, Mihai Stoichita, Meme Stoica, Ecaterina Andronescu, Codrin Stefanescu, Gheorghe Turda, Printesa Lia, Cornelia Catanga si sotul ei, Aurel Padureanu, dar si cea mai buna prietena a regretatei soliste, Elena Merisoreanu.

Reclama„Merisor”, cum o alinta apropiatii, nu s-a despartit de prietena ei de o viata nici la spital si nici la priveghi, aceasta petrecand ore intregi in capela, la capataiul celei pe care o considera o sora.

Scandal la mormantul regretatei Ionela Prodan. Inmormantarea s-a desfasurat normal, cu foarte putine incindente minore, dar dupa evenimentul trist, la locul de veci al Ionelei Prodan a avut loc o discutie aprinsa intre angajatii cimitirului Bellu si fanii cantaretei.

Admiratorii artistei s-au ingramadit sa puna lumanari pe locul de veci din granit, lucru ce i-a facut pe angajatii cimitirului sa se revolte.

Reclama„Nu mai puneti, oameni buni, lumanari aprinse pe granitul asta scump, ca il distrugeti. Aveti putin respect pentru mormantul femeii”, au tunat si fulgerat doi barbati de la ACCU.

Imediat a venit si replica uneia dintre femeile care puneau lumanari. „Ce te ataci, bre, asa? Astia sunt plini de bani, au de unde sa-i faca altul”.

Ei bine, de aici a inceput o zarva de nedescris care a durat mai bine de 10 minute. Pana la urma fanii artistei au plecat, iar „tabara adversa” a continuat sa aranjeze locul de veci.

Citeste si: „Adio, îngerul meu!”. El este românul mort în Austria. Împlinea 21 de ani si urma sa ajunga in tara, sa isi revada familia…. Cumplit cum și-a găsit sfârșitul:

Românul mort în accidentul din Austria, în care a mai fost rănit un conațional, urma să ajungă în țară, la Satu Mare.

Șoferul a fost rănit după ce nu ar fi păstrat distanţa faţă de camionul din faţa sa, iar un alt român, Robert Balogh, în vârstă de 20 de ani, a murit în urma accidentului.

Acesta urma să vină acasă la familia sa, în comuna Moftin, din Satu Mare, iar acum rudele și prietenii sunt în stare de șoc și îl plâng pe rețelele de socializare.

“Adio îngerul meu. Nu există cuvinte să exprime golul şi durerea pe care le am în suflet . Ai fost fratele mai mare pe care nu l-am avut niciodată, dar ai fost luat de langă noi. Acum eşti îngerul nostru păzitor şi vei rămane mereu în sufletul şi inimă noastră. Dumnezeu să te odihnească în pace suflet minunat. Te iubesc şi te voi iubi mereu” a fost unul dintre mesajele de condoleanţe.

“Vei rămâne mereu în amintirea noastră şi în sufletele noastre, nu te vom uită, odihneşte-te în pace. #Robi ” a fost un alt mesaj.

 

Loading...

admin