Toggle Menu
  1. Home/
  2. Stiri/

Scandal la mormantul regretatei Ionela Prodan. Vezi ce s-a intamplat la locul de veci al artistei imediat dupa inmormantare. „Astia sunt plini de bani” FOTO!

  1. Home/
  2. Stiri/

Ionela Prodan a fost condusa pe ultimul drum, in urma cu doua zile, de familie, de prieteni, de colegi, dar si de sute de admiratori care au vrut sa o aplaude pentru ultima oara. Printre cei care au mers sa-si ia „adio” de la marea doamna a muzicii folclorice romanesti s-au numarat Ilie Nastase, Gigi Becali, Mihai Stoichita, Meme Stoica, Ecaterina Andronescu, Codrin Stefanescu, Gheorghe Turda, Printesa Lia, Cornelia Catanga si sotul ei, Aurel Padureanu, dar si cea mai buna prietena a regretatei soliste, Elena Merisoreanu.

Reclama„Merisor”, cum o alinta apropiatii, nu s-a despartit de prietena ei de o viata nici la spital si nici la priveghi, aceasta petrecand ore intregi in capela, la capataiul celei pe care o considera o sora.

Scandal la mormantul regretatei Ionela Prodan. Inmormantarea s-a desfasurat normal, cu foarte putine incindente minore, dar dupa evenimentul trist, la locul de veci al Ionelei Prodan a avut loc o discutie aprinsa intre angajatii cimitirului Bellu si fanii cantaretei.

ReclamaAdmiratorii artistei s-au ingramadit sa puna lumanari pe locul de veci din granit, lucru ce i-a facut pe angajatii cimitirului sa se revolte.

„Nu mai puneti, oameni buni, lumanari aprinse pe granitul asta scump, ca il distrugeti. Aveti putin respect pentru mormantul femeii”, au tunat si fulgerat doi barbati de la ACCU.

Imediat a venit si replica uneia dintre femeile care puneau lumanari. „Ce te ataci, bre, asa? Astia sunt plini de bani, au de unde sa-i faca altul”.

Ei bine, de aici a inceput o zarva de nedescris care a durat mai bine de 10 minute. Pana la urma fanii artistei au plecat, iar „tabara adversa” a continuat sa aranjeze locul de veci.

Citeste tot pe stirilekanald

 

Loading...

admin