Toggle Menu
  1. Home/
  2. Stiri/

Secretul din casa Exatlon! Ce se ascunde, de fapt, inauntru, dar nu s-a vazut niciodata la televizor: Producatorii nu au vrut sa se afle, dar Anda Adam a dezvaluit totul:

  1. Home/
  2. Stiri/

Diana Belbita a fost eliminata de la Exatlon si s-a intors acasa. A fost asteptata la aeroport de buna sa prietena, Anda Adam.

ReclamaAnda Adam a marturisit ca in perioada in care era accidentata la picior, la Exatlon, Diana Belbita a fost cea care a ajutat-o enorm. Diana nu numai ca era in permananta langa Anda Adam, dar existau si momente in care artista era pur si simplu carata in brate de cea supranumita “Printesa Razboinica”.

“Cat m-a carat ea la baie cand eram accidentata! Aveam la toaleta o treapta inalta, pe care nu puteam sa o sar si Diana ma cara”, a povestit Anda Adam, care a mai marturisit ca au fost momente la Exatlon in care se ascundea de colegi ca sa planga.

“Eu plangeam pe la baie. Ma duceam, plangeam si astia (n.r. colegii de la Exatlon) strigau dupa mine, pentru ca jucam Fazan. Si eu ieseam direct din baie jucand, pentru ca sa nu se prinda baietii ca tocmai am tras o serie de plans”, a povestit Anda Adam, la venirea in tara a Dianei Belbita.

ReclamaAnda Adam a suferit in timpul unei probe de la Exatlon o accidentare la genunchi, in acelasi loc unde cu cativa ani in urma avusese o operatie. Din pacate, ea a avut nevoie de o noua operatie la menisc asa ca a trebuit sa plece de la Exatlon. In perioada in care a ramas in competitie, desi accidentata la picior, Anda Adam a fost ajutata sa se deplaseze de Diana Belbita.

Citeste si: Acest bărbat a fost dat dispărut în 2012 și nu s-a mai auzit nimic de el. E halucinant unde a fost găsit și în ce stare se afla

Anton Pilipa, un canadian de 39 de ani, a fost dat dispărut în 2012 și a fost găsit la 10. 460 kilometri distanță, în îndepărtata junglă Amazoniană.

După ce petrecuseră 5 ani căutându-l, familia lui își pierduse speranța în a-l mai revedea vreodată. Asta până când au primit un telefon, pe neașteptate, de la o polițistă din Canada, care s-a născut în Brazilia, și le-a spus că acesta arăta ca un boschetar, murdar, netuns, cu barba mare, desculț, cu hainele rupte și fără vreun act de identitate la el.

Fratele lui, Stefan, credea că e mort pentru că asta era singura explicație logică pe care o putea găsi pentru lipsa lui. A fost cu adevărat șocat când a primit vestea că fratele lui e tocmai în Brazilia, dar îi venea să plângă de fericire că acesta e în viață.

Se pare că Anton a fost diagnosticat cu schizofrenie în 2009 și era pe medicație. Când acesta a plecat de acasă, a făcut-o pentru că își dorea să ajungă la Librăria Națională din Buenos Aires, Argentina. A ajuns acolo pe jos, a traversat 9 țări pe jos (SUA, Mexic, Guatemala, Costa Rica, Panama, Colombia, Venezuela, Argentina și Brazil), doar cu un rucsac cu haine în spate și fără vreun act de identitate.

Din păcate, când a ajuns la librărie, acesta nu a fost lăsat să o viziteze pentru că nu avea niciun act de identitate la el. Acesta a supraviețuit cu fructe adunate de prin copaci, cerșit, căuta haine prin tomberoane și din bunătatea oamenilor care îl mai ajutau uneori.

Acesta recunoaște că se simte norocos că e în viață, dar spune că în toți cei 5 ani în care a călătorit singur, nu s-a simțit singur deoarece a dat peste mulți oameni cu suflet frumos care l-au ajutat cu ce au putut ei mai bine, fiind uimit de bunătatea lor. Bineînțeles că a dat și peste oameni răi, dar per total e impresionat că oameni buni sunt mulți.

Loading...

admin