Toggle Menu
  1. Home/
  2. Stiri/

Ți se rupe sufletul: Decizia dureroasă pe care a luat-o cel de al doilea sot al Ionelei Prodan imediat dupa moartea artistei! Distrus de durere, a spus-o…Nimeni nu se astepta la asa ceva: Se vede cât de mult a iubit-o:

  1. Home/
  2. Stiri/

Moartea Ionelei Prodan l-a afectat teribil pe Toni Antohi, cel de-al doilea sot al cantaretei! Barbatul a stat in toate cele trei zile de priveghi la Capela Cimitirului Bellu distrus de durere si nu putea sa mai spuna nici macat un cuvintel.

ReclamaSotul regretatei Ionela Prodan pleaca din casa! Unde se va duce?!
Putine persoane din preajma regretatei Ionela Prodan stiu ca ea s-a recasatorit dupa decesul fulgerator al primului ei sot, Traian Tanase, cu un om simplu, caruia nu i-a placut publicitatea.

“Marturisesc ca mi-a fost greu dupa moartea lui Traian! Insa, anii au trecut, si mi-am regasit linistea sufleteasca langa cel de-al doilea sot, inginerul Toni Antohi, care s-a incumetat sa cladeasca alaturi de mine un nou camin”, povestea Ionela Prodan in urma cu ceva vreme.

Alegerea Ionelei Prodan s-a dovedit a fi de bun augur, caci barbatul a iubit-o si a divinizat-o pana in ultima clipa! “A stat tot timpul cu ea la spital, iar cand artista a inchis ochii pentru totdeauna, a fost pur si simplu, distrus! De altfel, s-a vazut si la capela, acolo unde Ionela Prodan a fost plansa de sot cu lacrimi amare. Toni a stat la sicriu, apoi s-a retras intr-un colt si a suferit in tacere! Mai mult, dupa inmormantare, el le-a spus apropiatilor ca nu mai poate sta singur in casa in care a trait alaturi de cantareata si ar vrea sa se retraga la el, in Moldova”, au dezvaluit persoane din familie.

ReclamaCiteste si: Rebeca din Timisoara a dispărut de acasa, pe 11 aprilie! Timp de o saptamana, familia si politia au cautat-o peste tot! A fost gasita in Lugoj, într-un loc în care nu se aștepta nimeni! E halucinant ce a putut sa le spuna politistilor care au găsit-o: Ce a urmat:

Timp de o săptămână, familia, prietenii și poliția au căutat-o continuu pe o tânără din Timișoara, care a dispărut de acasă pe data de 11 aprilie.

Rebeca Sara Cocora, de 14 ani, a fost găsită abia pe 18 aprilie, pe o bancă din Lugoj. Când a fost întrebată de ce a fugit de acasă, tânăra a recunoscut că din…spirit de aventură.

Tânăra din Timișoara dată dispărută a fost recunoscută, la Lugoj
Ea a luat mai mulți bani din casă, s-a urcat în primul tren spre București și a mers să viziteze Capitala. A dormit pe bancă în parc, mai multe nopți, până când a găsit-o un tânăr de 17 ani și a luat-o la el acasă, cât timp părinții lui erau plecați.

Când s-au întors aceștia, i-au dat fetei bani de tren și au trimis-o la Timișoara, la familia ei. Aceasta însă a coborât la Lugoj să vadă și acest oraș. Acolo au recunoscut-o mai mulți tineri, pentru că era dată în urmărire, și au sunat poliția. Astfel, fata a ajuns înapoi la familia ei, nu înainte de a le povesti polițiștilor pe unde a umblat în toate aceste zile.

CITEȘTE ȘI: O fetiță de 2 ani din Focșani a căzut de la etajul I al unui bloc! Ce a făcut mama ei, imediat după incident

O fetiță de numai 2 ani din Focșani a căzut de la etajul I al unui bloc. Aceasta s-a urcat pe un calorifer, s-a dezechilibrat și a căzut în gol. Imediat, fetița a fost transportată de urgență la Spitalul Județean. Acolo, a primit îngrijiri medicale.

Ca prin minune, fetița nu a pățit aproape nimic. S-a ales doar cu câteva zgârieturi și un traumatism cranio-cerebral. La Compiterul Tomograf efectuat de urgență nu s-a constatat nimic în neregulă.

Părinții fetiței de 2 ani care a căzut de la etaj se aflau acasă
”Ne-am autosesizat ca urmare a informațiilor prezentate de dumneavoastră, o echipă din cadrul Serviciului de Intervenție în Regim de Urgență demarând o anchetă în acest caz. Prioritatea la acest moment o reprezintă starea de sănătate a copilului“, a declarat Adina Lăscan, purtător de cuvânt al DGASPC Vrancea, pentru Monitorul de Vrancea.

Mama celei mici s-a speriat de moarte când a văzut că fetița se prăbușește în gol. Potrivit martorilor, ea a alergat urlând pe scările blocului, până a ajuns la fetiță. Părinții, care mai au o fetiță de 10 ani, se aflau acasă în momentul în care fetița de 2 ani a căzut de la etaj.

Loading...

admin