Toggle Menu
  1. Home/
  2. Stiri/

S-a întâmplat aseară, după Exatlon: Cosmin Cernat a făcut anunțul: Ce se va întâmpla de fapt în Marea Finală și cum vor putea concurenții să ajungă acolo:

  1. Home/
  2. Stiri/

Cosmin Cernat a vorbit pentru WOWbiz, in direct din Republica Dominicana. Prezentatorul si comentatorul Exatlon a dezvaluit care sunt regulile din finala si semifinala, despre favoritii Exatlon, dar si despre cele mai grele momente din competitie.

Reclama„Urmeaza jocurile directe, individuale. In semifinala, se pleaca de la 8 puncte. Fiecare infrangere inseamna un punct pierdut. Cine ajunge primul la zero pierde. Cei patru vor da tot ce au mai bun. Am ramas cu baietii. Fetele au plecat pentru ca baietii au fost mai buni, din punctul meu de vedere. Au ramas patru atleti exceptionali.

In semifinala au parte de un traseu nou, nu l-au mai intalnit, intensitatea si presiunea sunt mai mari. Nu exista favoriti, m-am ferit sa spun inainte. Este o provocare sa faci zi de zi emisiuni”, a declarat Cosmin Cernat, intr-un interviu live din Republica Dominicana.

În seara Finalei, totul va fi transmis live, iar telespectatorii au trei ore la dispoziție să își voteze preferatul.

ReclamaExatlon România este varianta românească a Survivor Turkey, formatul turc derivat din celebrul reality show Survivor. Show-ul prezentat de Cosmin Cernat a fost anunțat la sfârșitul anului 2017 și este difuzat în România de Kanal D, începând din 7 ianuarie 2018.

Spre deosebire de formatul american al show-ului Survivor, în versiunea turcă există modificări majore când vine vorba de modul în care se joacă, cum sunt eliminați concurenții și cum este câștigat jocul.

Programul a început cu 20 de persoane, atât persoane cunoscute cât și oameni obișnuiți, care participă la probe ce le pun la încercare pregătirea fizică, viteza de reacție și rezistența psihică. Marele câștigător va intra în posesia premiului final de 100.000 de Euro. Filmările au loc în orașul Las Terrenas, pe coasta de nord a Republicii Dominicane.

Loading...

admin