Toggle Menu

Băutura naturala care te ajută să-ți întărești genunchii, cartilajele și ligamentele

  1. Home/
  2. Retete/

Nu ne putem pune împotriva trecerii timpul. Iar aceasta își va spune cuvântul asupra stării generale de sănătate. De obicei acest lucru înseamnă un metabolism mai lent, pierderi de memorie, dureri de mușchi. De aceea toate aceste lucruri adunate ne vor face și mai lenți și mai vulnerabili.

Viața lungă nu înseamnă același lucru și pentru pentru sportivii de performanță. Ei vor purta și după ce își vor termina carierele sportive, întotdeauna urmele uzurii oaselor, a mușchilor. Există și oameni care pot să trăiască toată viața cu această durere și să își vadă de treabă fără nicio problemă. Dr unii oameni nu pot trăi deloc cu toate aceste senzații își abia mai pot ajunge dintr-o zi în alta.

Ultima categorie de oameni apelează imediat ce simt cea mai mică durere de oase direct la analgezice. Dar acestea nu ne ajută decât pentru o perioadă foarte scurtă de timp. Dar după ce organismul nostru devine imun la utilizzarea lor, acestea nu vor mai avea absolut niciun efect în ameliorarea durerii.

Dar pentru cazul în care nu îți dorești să fii toată viața dependent de un flacon ai soluții mai bune la îndemână. De exemplu băuturile naturale îți vor ajuta atât oasele cât și mușchii să își recapete forța de altă dată.

Vei avea nevoie de două căni de ananas tocat, o cană de ovăz, o linguriță de scorțișoară, dar este foarte important să nu depășești această cantitate, două lingurițe de gelatină fără aromă, și nu, nu ai voie să folosești variante cu aromă, o cană de suc natural de portocale, nu apela la cel din comerț, migdale dulci, o linguriță de miere naturală, și apă.

Începe prin a fierbe ovăzul pentru aproximativ zece minute, și apoi lasă-l să se răcească puțin. După acea amestecă restul de ingrediente și lasă-le să se omogenizeze la blender.

Bea prima porție chiar a două zi după ce te-ai trezit, direct pe stomacul gol și a doua porție după prânz. Acest amestec art trebui să-ți ajungă pentru cam două săptămâni.

Vei avea nevoie atât de o alimentație corectă și cât mai sănătoasă, dar și de multă mișcare fizică. Ba chiar unele alimente vor fi mult mai eficiente decât orice set de exerciții.

Trebuie de asemenea să fii mereu hidratat. Organismul uman conține foarte multe fluide care ajută oasele să nu se roadă între ele. Și dacă bei bea mereu cantitatea necesară dee apă vei aveai mereu acel fluid atât de necesar pentru organism.

Loading...

omar haitham