Toggle Menu

Tort de ananas cu iaurt fără coacere, absolut delicios și răcoros

  1. Home/
  2. Retete/

Pentru că vara deja a început, vrem să găsim soluții care să ne ajute să nu renunțăm la dulciuri, dar nici să nu ne îngrășăm foarte mult din cauza că acestea sunt foarte calorioase și ne pică greu la stomac.Și în plus este foarte cald de aceea am prefera variante care să ne țină cât mai departe de cuptor. Sau chiar să nu avem nevoie deloc de acesta.În acest sens îți vom prezenta o rețetă pentru o prăjitură care se face ușor, este delicioasă și care nu are nevoie să fie coaptă. În plus, pentru el nu vei avea nevoie de foarte multe produse.

Scurge la început sucul dintr-un borcan cu ananas. Fără să îi ții foarte mult timp în el, pune fiecare biscuit în vasul cu suc. După aceea, pune-i într-un inel detașabil.

Pune biscuiții doar pe fundul vasului ca să formezi baza pentru prăjitură. Pune feliile de ananas în poziție verticală, în jurul formei din inel. Amestecă frișca într-un bol, cu ajutorul uni mixer setat la viteză medie, atât cât aceata să devină puțin fermă.Adaugă după aceea laptele condensat, și amestecă-l bine folosind un tel. Pune în același vas și iaurtul de ananas și mai mixează puțin. Deschide jumătate de conservă de ananas și taie în bucăți potrivit de mari feliile de ananas.

Pune-le în cremă și amestecă folosind o spatulă. Într-un alt vas dizolvă gelatina cu ajutorul apei reci. amestecă și așteaptă până când compoziția se va umple. pune vasul pe foc și lasă-l acolo până în momentul în care toată gelatina se va dizolva.

Adaugă gelatina dezhidratată, peste cremă și amestecă cât mai bine ca să se combine toate ingredientele. Toarnă crema peste stratul de biscuiți. Modelează amestecul obținut până ajunge la același nivel.Ca decor vei folosi restul de anans care ți-a rămas. Pune prăjitura la rece, în frigider pentru cel puțin două ore. Atunci când îl vei pune pe masă ca să fie servită, scoate din ea inelul detașabil.

Această prăjitură nu o să-ți pice greu la stomac datorită conținutului de ananas. Ba din contra, datorită acestui fruct tropical, te vvei simți mult mai bine după mesele foarte grase, cu multă carne.Ananasul îți va elibera organismul de mâncarea care îți va aglomera stomacul, dar și alte organe implicate în procesul de digestie. Acesta îți va proteja vasele de sânge ca să nu se blocheze.

Datorită ananasului și a efectelor sale antiinflamatoare nu te vei mai simți balonat după mese.

Cum arată fosta soție a lui Viorel Lis, pe care a părăsit-o pentru Oana: l-a acuzat că a rupt-o cu bătaia și a vrut să o interneze la „balamuc”! Care este adevărul:

Pe Viorel Lis îl ştie toată lumea, dar cum arată fosta lui soţie, pe care a părăsit-o pentru Oana! L-a acuzat că a rupt-o cu bătaia şi a vrut să o interneze la „balamuc”. Dar să vezi cum arăta Oana Lis în tinereţe, când i-a distrus căsnicia fostului primar al Bucureştiului.

Viorel Lis şi Oana Lis sunt, fără doar şi poate, două dintre cele mai mediatizate persoane din showbiz-ul autohton. Puţini ştiu însă că, pentru a fi împreună şi pentru a-şi putea trăi povestea de dragoste – aşa cum este ea, cu bune şi cu rele -, fostul edil al Capitalei a fost nevoit să divorţeze.

Tudora Gheorghe i-a fost soţie lui Viorel Lis timp de 16 ani, din 1983 până în 1999. Mariajul lor a luat sfârşit din cauza actualei partenere de viaţă a fostulu primar al Bucureştiului, deşi infidelităţi mai existaseră şi anterior apariţiei Oanei în peisaj.

„Prima dată am avut probleme în 1990, imediat după Revoluţie. Se încurcase cu o colegă de serviciu, n-a durat mult povestea, dar au fost repercusiuni. Eu am plecat de-acasă cu fiica noastră, Alina, şi a durat vreo două săptămâni până ne-am împacat. Pe urmă s-a combinat cu puştoaica de 18 ani, atât avea Oana când s-au cunoscut. Într-o seară, fiul lui din prima căsătorie a avut o problemă cu soţia lui şi nu-l găsea pe Viorel. Am mers la Primărie şi acolo l-am găsit cu Oana. Erau foarte tandri. Pe Oana o cunoscuse la PNŢ-CD, Sectorul 2, era nepoata unui membru de-acolo. După aceea am divorţat, el a depus cererea”, povesteşte Tudora.

Asta nu e tot! Fosta sotie a lui Viorel Lis îl acuză pe ex-edil că a bătut-o crunt şi că a vrut să o interneze la „balamuc”. „A fost şi o bătaie destul de serioasă, ăla a fost cel mai violent moment. Odată, cineva mi-a schimbat medicamentele din poşetă. Nu prea puteam să dorm, luam un fel de Distonocalm. Într-o zi, am fost la o recepţie, am băut ceva acolo şi am luat o pastilă să pot să adorm. Mi s-a făcut rău, s-a chemat Salvarea, m-a dus o prietenă la spital. Ea mi-a luat şi poşeta şi hainele şi când a umblat în geantă s-a uitat la pastile şi a observat că sunt schimbate. Ea mi-a atras atenţia, luasem altceva, de-aia mi s-a făcut rău. Viorel putea să umble, cine putea să vină la noi în casă? Le am şi acum acasă, nu am reuşit să aflu ce sunt. A vrut să mă interneze şi la psihiatrie, însă am refuzat”, a mai ţinut să precizeze Tudora Gheorghe.

Loading...

omar haitham