Toggle Menu

Clipe cumplite pentru Cornelia Catanga: „Soțul mi-a schimbat copilul la naștere”! Cum și-a dat seama și ce a făcut apoi

  1. Home/
  2. Sanatate/

Cornelia Catanga a trecut prin clipe cumplite când l-a adus pe lume pe fiul său, Alexandru. Artista de muzică de petrecere și-a dorit extrem de mult o fetiță, iar atunci când și-a văzut copilul, a rămas fără cuvinte.

ReclamaCorneliei Catanga nu i-a venit să creadă că băiatul adus de soț este al ei, așa că nu l-a acceptat din prima. Ulterior, asistenta șefă i-a explicat ce s-a întâmplat, de fapt.

„Eu mi-am dorit foarte mult să am o fată, îmi doream cu orice preț o fată. Când eram însărcinată și m-am dus la ecograf, domnul doctor de la la Spitalul Polizu mi-a spus că eu port în pântec o fată. Medicul a vrut ca eu să fiu liniștită înainte de naștere. Eu am născut prin cezariană pe la ora 14, iar pe la 17 când m-am trezit din anestezie a venit Pădureanu cu Alex în brațe.

I-am zis «Pleacă cu asta de aici! Ce ai făcut cu fata mea, mi-a schimbat copilul» Eu am crezut că Pădureanu mi-a schimbat copilul în maternitate. Medicii mi-au zis că e fată, dar el a venit cu un băiat. După acest episod, asistenta șefă a venit și mi-a spus adevărul. Ei m-au mințit pentru ca eu să nu ies din starea de confort”, a declarat Cornelia Catanga pentru cancan.ro.

ReclamaAnul trecut, Alexandru a fost nevoit să își anuleze nunta din cauza unor datorii ale părinților
Fiul interpretei i-a dat anul trecut o veste care a dărâmat-o. Se pare că Alexandru, fiul Corneliei și al lui Aurel și-a anulat nunta din cauza datoriilor pe care le aveau părinții săi.

„Au fost momente în viaţa mea când am vrut să îmi iau viața. Vreau să fiu o piatră tare pentru Alexandru. Tot ce îmi mai doresc acum e să se căsătorească fiul meu, iar nora mea să-mi facă un nepot şi să fie fetiţă”, a declarata cântăreața în cadrul unei emisiuni tv.

Chiar dacă vremurile pe care le trăiește Cornelia nu sunt foarte fericite, interpreta de muzică lăutărească spune că vrea să rămână tare pentru fiul ei.

Presa din Marea Britanie a scris în repetate rânduri că Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, ar fi suferit de aceeași boală pe care o avea Prințesa Diana.

Se pare că soția Prințului William ar fi avut episoade severe de bulimie, tulburare cu care a fost diagnosticată Prințesa Diana.

Casa Regală a dezmințit prin diferite căi, în special prin publicațiile apropiate acesteia că ducesa Kate ar avea bulimie.

Cu toate acestea, Kate a slăbit drastic în ultima perioadă, oamenii remarcând că a ajuns piele și os, iar mâinile ei arată foarte îmbătrânite, asemănătoare unei persoane care ar suferi de bulimie compulsivă.

Diana a ajuns bulimică din cauza lui Charles
În cartea ”Diana: adevărata ei poveste”, autorul Andrew Morton dezvăluie drama prin care a trecut Diana.

„Soțul meu și-a pus mâna în jurul taliei mele și a spus «Ești un pic dolofană aici, nu-i așa?» și acest lucru a trezit ceva în mine”, explica Diana. Acesta ar fi episodul de la care prințesa inimilor a început să țină cure drastice de slăbire și ar fi terminat bulimică.

Bulimia este o tulburare psihologică. Aceasta e caracterizată de dorința obsesivă a unei persoane de a slăbi. Simptomele bulimiei par a fi modalitățile de a controla greutatea corporală. Bulimia este numită și boala persoanelor care nu-și iubesc corpul.

Simptomele sunt: vărsături autoprovocate, diete drastice, folosirea laxativelor sau sportul până la epuizare. De asemenea, teama, confuzia, vinovăția la ora lurăii mesei și anxietatea sunt alte manifestări ale tulburării.

Loading...

haitham