Toggle Menu

Anunț teribil despre Anamaria Prodan: „Diagnosticul este…” Ce se întâmplă cu impresara, după ce a ajuns de urgență la spital

  1. Home/
  2. Sanatate/

Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău la filmările emisiunii „Gospodar fără pereche”.

ReclamaVedeta se afla lângă Călărași când a început să se simtă rău, iar producătorii au decis să întrerupă filmările pentru ca aceasta să își revină. Iată ce s-a întâmplat înainte să ajungă la spital, potrivit persoanelor care au fost martore la acest moment:

„După ce a stat două ore în mașină cu telefonul în mână, Ana a coborât și a mers direct către producătorul emisiunii. Au discutat preț de câteva secunde și apoi impresara a revenit la autoturismul cu care se deplasa. Spre surprinderea echipei, palidă și fără vlagă, ea a plecat în trombă direct la Spitalul Floreasca, la Urgență.

Totul după ce, dimineața, în jurul orei 7.00, Prodanca se simțea bine, era zâmbitoare la machiaj și chiar și-a făcut un live pe adresele de socializare”, au dezvăluit persoane de la fața locului.

ReclamaDupă ce medicii i-au făcut cotroale amănunțite, se pare că nu au reușit să îi dea un diagnostic clar
„Durerile de cap s-au accentuat în ultima periodă, astfel că imediat ce a ajuns la clinică, Ana a fost trimisă la investigații. I s-a făcut un consult amănunțit, o encefalogramă, dar și un EKG (n.r. electrocardiogramă) pentru a vedea dacă are probleme și cu inima sau cu tensiunea.

În urma primelor rezultate, i s-a prescris un tratament medicamentos, dar și o perioadă de repaus total de la activitățile profesionale. Nu putem spune cu exactitate ce se întâmplă cu impresara, cert este că diagnosticul este unul incert și ea ar trebui să respecte indicațiile doctorului”, au spus surse apropiate impresarei pentru wowbiz.ro.

În ultimii ani, Ana a ajuns de mai multe ori la spital din cauza unor dureri puternice de cap. De fiecare dată, a spus că totul este în regulă cu ea.

Loading...

haitham