Toggle Menu

Veste foarte tristă despre Monica Tatoiu! S-a confirmat

  1. Home/
  2. Travel/

Monica Tatoiu nu a avut o viață tocmai ușoară, însă experiențele neplăcute au făcut-o să fie o femeie mai puternică. Una dintre evenimentele peste care a trecut cu greu a fost bătaia primită de la tatăl ei în adolescență.

„Am fugit de acasa. Am plecat cu barbati care nu erau de teapa mea. Am baut, am fumat de la 16-17 ani. Urat! Cand am ajuns acasa, tata mai intai m-a batut, dupa m-a obligat sa ma casatoresc. Aveam 22 de ani si el era cu 10 ani mai mare ca mine. Mariajul a durat numai trei luni”, s-a confesat femeia de afaceri.

Relația cu tatăl ei a fost una specială

Monica Tatoiu a devenit femeia de fier pe care o cunoastem cu totii azi in urma mai multor lovituri din partea vietii. Aceasta ne-a dezvaluit, in exclusivitate, care a fost cea mai mare cumpana din viata ei.

Dispariția tatalui a intarit-o transformand-o in femeia imbatabila pe care o stim cu totii azi.

„Viata este un mare bulevard, cu multe intersectii cu semnul de cedeaza trecerea. Daca nu functioneaza semafoarele si uiti te paste un accident.

Cand a murit tata, finantatorul familiei in noiembrie 1989, am simtit ceva ce seamana cu ceea ce au simtit pasagerii avionului in care pilotul a plecat la mansa”, isi incepe Monica Tatoiu povestirea.

„Eram de ceva vreme copilot in familie. Intr-un timp foarte scurt a trebuit sa trec la mansa. Nu am avut de ales. A trebuit sa imi asum responsabilitatea.

M-am rugat la Dumnezeu asa: ”Eu promit sa fac tot ceea ce depinde de mine, te rog pe Tine sa faci restul. Impreuna o sa o scoatem la capat.”

Din ziua aceea, un copil rasfatat a devenit adult responsabil. Ma straduiesc in fiecare zi sa merit calificativul. De cele mai multe ori reusesc”, ne-a povestit femeia de afaceri în anul 2015.

Loading...

adminn