Toggle Menu

Inainte de a muri, un baietel a avut o ultima dorinta, iar gestul sau i-a facut pe medici sa faca plecaciuni. Ce a făcut copilul înainte de a muri

  1. Home/
  2. Sanatate/

Medicii au de multe ori de facut lucruri imposibile pentru pacientii lor, iar un copil a avut o ultima dorinta emotionanta, inainte de a muri.

ReclamaO fotografie in care mai multi medici fac o plecaciune in fata unui pacient a uimit o lume intreaga. Povestea din spatele acestui instantaneu este una cu adevarat emotionanta.

Pacientul, un baietel in varsta de 11 ani, a fost anuntat ca are o tumoare pe creier. Medicii i-au spus ca este inoperabila si ca nu se stie cat timp va trai.

Inainte de a muri, un baietel a avut o ultima dorinta. Gestul sau i-a facut pe medici sa faca plecaciuni

ReclamaMicutul a decis sa isi doneze toate organele pentru a-i ajuta pe pacientii care asteapta un organ pentru a se face bine.

Ultima dorinta a copilului a fost sa isi doneze organele
Motivat de suferinta celor care au asteptat luni sau chiar ani intregi o sansa pentru a se face bine. Pentru ca ei sa mearga acasa la familie, acesta a facut un ultim gest inainte de a muri.

Liang Yaoyi a mers cu mult curaj la spital si si-a exprimat dorinta de a deveni donator si de a ajuta. Inainte, acesta i-a spus familiei sale ca, daca ar fi supravietuit cancerului de creier, acesta si-ar fi dorit sa devina doctor si sa ii faca bine pe toti cei care sunt bolnavi.

Liang este un adevarat erou pentru familia sa, pentru medici si pentru cei pe care i-a salvat.Medicii au decis sa faca mai multe plecaciuni in fata baietelului si a mamei sale.

Loading...

haitham