Toggle Menu

De ce ai face așa ceva? Uite cum și-a bătut joc un proprietar de tânărul pe care l-a luat în chirie într-un apartament de-al lui! E incredibil ce i-a montat în baie, la bazinul de la WC…

  1. Home/
  2. Travel/

Poate parea greu de crezut, dar cazul de mai jos este cat se poate de real si s-a petrecut in Melbourne, Australia.

Totul a inceput dupa ce un tanar a decis sa se mute cu chirie intr-un apartament pe care il gasise intr-un anunt pe internet. A stat de vorba cu proprietarul, care i s-a parut a fi om de treaba.

Ulterior a mers sa vada locatia si, deoarece i-a placut, a semnat contractul si s-a mutat. Doar ca, la o saptamana dupa ce se instalase, a avut un soc cand a ajuns acasa.

Cand a intrat in baie a observat cu stupoare ca proprietarul ii instalase la bazinul de la toaleta un sistem care permitea ca apa sa fie trasa doar dupa introducerea unor monede, fix ca la aparatele de cafea.

Acum tanarul incearca sa gaseasca o explicatie pentru acest gest: „Ori vrea sa isi bata joc de mine, ori vrea sa faca economie la apa! Oricare ar fi raspunsul, este clar ca isi bate joc de mine”, a scris el pe contul lui de Reddit, unde a postat si o imagine cu respectivul dispozitiv.

„Oricare ar fi raspunsul, sunt hotarat sa plec. Asa ceva nu se face!”,a adaugat el.

CITESTE SI: Trucul care a fost ținut ascuns până acum! Toate gospodinele trebuie să-l afle! Iată cu ce trebuie să freci cada, gresia, blatul din bucătărie, chiuveta și cabina de duș ca să fie imaculate!
Curățenia întregii case nu este cea mai ușoară muncă deoarece anumite zone necesită mai multe insistență. Fie că facem curat în casă în mod frecvent sau la intervale mai lungi de timp, trebuie să apelăm la câteva trucuri pentru a ne ușura munca, dar și pentru a economisi bani și foarte mult timp.

Pentru fiecare zonă a casei există diferite trucuri care ajută la sporirea nivelului de curățenie, astfel că mai jos vă vom prezenta cele mai eficiente și ieftine metode de curăţare a zonelor „problematice” din casă.
Iată cele mai bune metode care te vor ajuta să faci curat în casă:

Gresia:
Gresia se curată foarte uşor dacă veţi dilua într-un litru de apă 2-3 linguri de amoniac. După ce aţi amestecat bine, înmuiați buretele şi frecaţi uşor zonele murdare. Lăsaţi să acţioneze câteva minute apoi clătiţi cu apă călduţă. Gresia, dar şi rosturile dintre plăci se vor curată că ca printr-o minune în doar câteva momente.

Blatul din bucătărie:
Cea mai bună soluție pentru a-l curăța este praful de copt. Trebuie doar să presăraţi praf de copt pe suprafață, apoi cu un burete îmbibat în apă călduţă frecaţi uşor. La final, limpeziţi cu apă. Este o metodă simplă şi eficientă, dar mai ales sănătoasă, întrucât în această zona este bine să evitaţi utilizarea chimicalelor.

Chiuvetă:
Cea mai bună și eficientă soluție pentru curățarea chiuvetei este oțetul. Încălziți oţet într-o oală şi nu uitaţi să presăraţi puţină sare. Luaţi o cârpă de bumbac, îmbibaţi-o în această combinaţie apoi frecaţi zonele pătate de rugină. Lăsaţi să acţioneze câteva minute, apoi clătiţi cu apă fierbinte. Rezultatul este uimitor!

Cadă şi cabina de duș:
Tot ce trebuie să faceţi este să încălziți din nou oţet (1 litru) până la punctul de fierbere, apoi să adăugaţi câteva linguri de bicarbonat (2-3 linguri) şi detergent de vase (nu va speriaţi de reacţia care se va crea, este ceva normal, de aceea este bine să încălziți oţetul într-un vas încăpător). Amestecaţi până când cele 3 ingrediente se încorporează, apoi folosiţi soluţia pentru a curăța cada, ţevile de la toaletă chiar şi bateriile de la chiuvetă.

Pur şi simplu aplicaţi prin pulverizare şi lăsaţi să acţioneze 10 minute înainte de a le clăti cu apă. Toate aceste metode sunt foarte eficiente și nu mai este necesară folosirea produselor de curățenie pline de chimicale!

Loading...

adminn