Toggle Menu
  1. Home/
  2. Horoscop/

El este bărbatul care îi e alături lui Carmen de la Sălciua în plin divorț de Culiță Sterp: Artista a făcut anunțul în urmă cu puțin timp:

  1. Home/
  2. Horoscop/

E oficial! El este bărbatul care îi e alături lui Carmen de la Sălciua în plin divorț de Culiță Sterp:
Artista a făcut anunțul în urmă cu puțin timp: “Vă fac cunoștință cu… ”. Multora nu le-a venit să creadă cine este:

ReclamaDe când a anunțat că este din nou burlăcită, Carmen de la Sălciua este “în vizorul” tuturor bărbatilor! Și da, are de ce, pentru că frumoasa cantăreață este o femeie extrem de atrăgătoare, deșteaptă și foarte talentată. Artista le-a făcut fanilor cunoștință cu PR-ul ei, cel care se va ocupa de aparițiile artistei din presă și TV. Totodată acesta e și printre puținii bărbați care îi sunt alături vedetei în acest moment dificil al vieții.

Carmen de la Sălciua a dezvăluit într-un mesaj postat pe Internet cine este PR-ul ei, bărbatul cu care se sfătuiește acum foarte mult în cariera sa. Tânăra vedetă este una dintre cele mai iubite artiste din muzică populară și de petrece.

“Dragii mei… vă fac cunostintă cu Băltăretu Eugen, PR-ul meu… omul care se va ocupă de aparițiile mele la TV și în presă. Cei din presă/televiziune pot luă legătura direct cu el. Mulțumesc. Vă pup! Zi frumoasă să aveți!”, a scris Carmen de la Sălciua pe pagină oficială de Facebook.

ReclamaCarmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar au decis să pună punct şi fiecare să mergă pe drumuri separate. Cei doi urmează să divorțeze în septembrie, după ce s-a vehiculat că artistul a înșelat-o.

“Eu și soțul meu am avut o relație de 3 ani și o căsnicie de doar 1 an. Din nefericire pe parcursul relației au apărut neînţelegeri între noi, ca rezultat al unei incompatibilităţi între valorile şi aspiraţiile fiecaruia dintre noi. Aceste neînțelegeri au dus la alterarea relaţiei, generând în ultimul timp, între noi, o stare de tensiune care mă afectează extrem şi care ne-a separat. Încercările mele repetate de a găsi un compromis au fost în zadar. În aceste condiţii, căsnicia noastră nu mai putea continua, relația dintre noi fiind grav şi iremediabil afectată. Aseară, Culiță Sterp, încă soțul meu, a acordat un interviu în cadrul unei emisiuni TV unde a declarat că nu am fost la notar pentru a depune actele de divorț.

Țin să menționez urmatoarele lucruri:

1. Noi am fost la notar și am depus actele de divorț. Divorțul se va pronunța în luna septembrie. Toată amânarea asta este pentru ca august e perioada concediilor și toată lumea e plecată in concedii!

2. Nu ne vom împăca și vom divorța așa cum am stabilit, nu mai există cale de întoarcere!

3. Apreciez nuanța pozitivă a declarațiilor familiei lui, care oricum nici nu puteau fi altfel atâta timp cât eu ca soție, mi-am iubit și respectat atât soțul cât și familia lui. Le mulțumesc pentru cuvintele frumoase, noi ne-am înțeles foarte bine pe toata durată casniciei mele cu Culiță și le doresc din suflet numai bine.

Un astfel de moment nu este niciodată uşor, aşadar vă rog să ne respectaţi intimitatea şi decizia de a nu discuta mai mult pe această temă. E foarte greu să fii cu reflectoarele pe tine când treci printr-un divorț. Oamenii au impresia că au dreptul să te judece, au dreptul să ştie totul despre tine.

În prezent, vreau să-mi canalizez toată atenția pe cariera muzicală. Totodată țin să le mulțumesc fanilor mei pentru toată iubirea și susținerea lor și cum altfel aș putea să le mulțumesc mai frumos decât prin munca mea, pregătindu-le în continuare surprize muzicale.

Cu drag,
Carmen de la Salciua”, a scris artista în urma cu cateva zile pe Facebook.

Loading...

haitham