Toggle Menu

Gina Pistol, primele declaratii despre un copil cu Smiley, dupa ce s-a aflat adevarul! „Da, exista…”

  1. Home/
  2. Traieste sanatos/

Gina Pistol şi Smiley îşi ţin povestea de dragoste la secret, însă frumoasa blondă începe să prindă încredere şi se gândeşte deja la momentul când va deveni mămică. CANCAN.RO a vorbit cu prezentatoarea ”Chefi la cuţite” şi a aflat ce crede ea despre ideea de a-l face tătic pe Smiley.

Gina Pistol radiază de fericire şi pare să se simtă extrem de confortabil în relaţia, ţinută la secret, pe care o are cu Smiley. CIAO.RO a „prins-o” pe blondă în casa artistului, însă nici măcar pusă în faţa faptului împlinit nu a dezvăluit mai multe detalii din povestea de dragoste. Cu toate astea, se pare că, încet-încet, relaţia Ginei cu Smiley începe să prindă ”rădăcini”.

Frumoasa blondă a fost întâlnită de reporterii CANCAN.RO la o ieşire în oraş. Întrebată despre planurile ei şi despre posibilitatea de a deveni mămică, Gina nu a spus ”Nu”. Prezentatoarea ”Chefi la cuţite” a mărturisit că, deşi nu ”lucrează” în prezent la un bebeluş, este sigură că va veni şi momentul în care va aduce pe lume un copil.

”Nu-mi lipseşte nimic. Am absolut tot ce-mi doresc. Am prieteni foarte buni care mă iubesc, am… familia mi-e OK. Nu-mi lipseşte nimic! Cred că o aşază Dumnezeu aşa cum consideră el, când consideră el. Dacă n-a fost să fie până acum, sunt sigură că n-a fost să fie… Nu-s nebună să zic că nu o să fac şi eu un copil la un moment dat, dar cred că le orânduieşte El cum consideră. Nu, nu lucrez la un copil. Ce vrea Dumnezeu, când o fi să fie, când o vrea Dumnezeu să am un copil, să fie ce o vrea El”, a declarat Gina Pistol pentru CANCAN.RO.

Gina Pistol a confirmat că are iubit
Gina Pistol a confirmat, la începutul acestei luni, că nu mai este o femeie singură şi că în viaţa ei există un bărbat, evitând, însă, numele lui Smiley: ”Acum să spun că sunt chiar a nimănui, aşa, nu cred că mă crede nimeni, da, există cineva! Există o persoană care îmi spune noapte bună, bună dimineaţa, la fel îi spun şi eu. Sunt mai multe persoane care îmi spun asta (n.r. că o iubesc), începând de la familie până la prieteni foarte apropiaţi. Şi e foarte fain aşa să ştii că eşti iubit şi să te simţi iubită. Am şi eu momente când sunt mai tristă, am şi eu momente când am probleme, ca orice om normal. Dar prefer să încerc să trec peste ele cu zâmbetul pe buze”.

Loading...

omar haitham