Toggle Menu

Iată unde s-a mutat Alina Vidican după ce a plecat din apartamentul lui Borcea din Miami! Cum arată vila trecută pe numele celor doi

  1. Home/
  2. Travel/

Alina Vidican a parasit penthouse-ul lui Cristian Borcea din Miami, pe care milionarul vrea sa-l vanda. Ea a ramas insa in Statele Unite de unde vine frecvent in tara.

Dupa divortul de Cristian Borcea si dupa ce a plecat din apartamentul de pe malul oceanului, multa lume s-a intrebat unde locuieste Alina Vidican in Statele Unite. Un posibil raspuns la aceasta intrebare ar putea fi dat de unul dintre site-urile administratiei statului Florida. Aici, Cristian Borcea si Alina Vidican apar la o adresa noua.Vila la care cei doi apar cu domiciliul se afla in Lauderdale Lake, un mic orasel care face parte din zona metropolitana Miami – Fort Lauderdale – West Palm Beach. Imobilul se afla in apropiere de Oakland Park, intr-o zona rezidentiala si a fost obiectul unei tranzactii care a avut loc in luna iulie a anului trecut, pentru suma de 220.000 dolari. Casa are 3 dormitoare, 3 bai, un garaj si un living, nefiind una opulenta, in stilul vechiului penthouse. Nu este insa foarte clar daca fostii soti Borcea sunt proprietari sau au „rezidenta” la adresa respectiva.

Alina a ramas si in actionariatul companiei Capone LLC, cea care administreaza restaurantul romanesc din Miami, alaturi de fostul ei sot. De asemenea, familia Alinei conduce si un hotel din Timisoara.

CITESTE SI: Valentina Pelinel și-a scos la vanzare apartamentul din New York! Cu ce preț vrea să-l vandă: Cu 500.000 de dolari mai mult decat atunci cand l-a cumpărat. Suma este uriașă!
De curand, Valentina Pelinel si-a scos la vanzare apartamentul din New York, pe care si l-a cumparat, in 2007, cu 975.000 de dolari.
Potrivit site-urilor de imobiliare din SUA, Valentina Pelinel si-a scos la vanzare apartamentul din New York. Ea l-a cumparat in 2007, cu 975.000 de dolari, intr-o perioada in care locuia mai mult in America, unde era fotomodel. Ulterior, dupa ce a revenit in tara, Valentina si-a inchiriat apartamentul cu 4.500 de dolari pe luna.

Acum, insa, dupa ce a nascut, iar Cristi Borcea a iesit din puscarie, Valentina nu mai are de ce sa-si pastreze casa din SUA, astfel ca s-a hotarat sa o vanda, pretul cerut fiind de 1.250.000 dolari, cu 500.000 de dolari mai mult decat atunci cand ea l-a achizitionat. Acum aproape doi ani, Valentina a mai incercat sa il vanda, cu 1 milion de dolari, dar nu s-a gasit cumparator.

De putin timp, Valentina Pelinel si-a scos la vanzare apartamentul din New York. Acesta are 80 de metri patrati, se afla la etajul 21 al unui zgarie-nori, iar din fotografii se observa ca a fost renovat si remobilat de un designer priceput. Pe peretii sufrageriei se pot observa doua postere imense cu Valentina Pelinel, realizat pe vremea cand aceasta realiza pictoriale pentru diverse companii din luma modei.

Loading...

adminn