Toggle Menu
  1. Home/
  2. Tech/

Ioana, tanara din Romania care a fost maritata cu un prinţ japonez, s-a reintalnit cu fostul partener dupa 15 ani! E incredibil ce i-a spus barbatul cand a vazut-o: Nu i-a venit să creadă când a auzit ce scoate pe gură:

  1. Home/
  2. Tech/

Ioana a fost casatorita cu un prinţ japonez, dar mariajul lor s-a incheiat rapid. Romanca a povestit cum a decurs reintalnirea cu fostul partener dupa 15 ani!

ReclamaIoana s-a casatorit de opt ori, cu trei barbaţi diferiţi, pe trei continente diferite. Dupa 15 ani, romanca s-a reintalnit cu prinţul japonez. Ce s-a intamplat atunci intre ei e incredibil!

„Mi-a spus ca am imbatranit. Aşa e la japonezi, daca ai peste 20 de ani, eşti batrana”, a marturisit Ioana. Ioana este maritata acum cu un american, iar actualul soţ l-a cunoscut şi el pe fostul.

„El s-a casatorit cu o japoneza obişnuita. L-am intrebat. E frumoasa, cu studii, o femeie bine pregatita, foarte buna la suflet. El este foarte alb şi palid. Ea are ochii mai de asiatica, are tenul mai inchis. M-am bucurat, sunt foarte fericita, pot sa-mi traiesc şi eu viaţa. Sunt un cuplu frumos, se potrivesc. Au şi un copil frumos impreuna”, a mai spus ea.

ReclamaEste originară din Vălenii de Munte, dar a trăit pe trei continente și are o poveste impresionantă de viață. Ioana Nitobe Lee (44 de ani) a părăsit România din dragoste pentru un prinț japonez, dar viața trăită în Asia a fost un chin. Acum locuiește în America, însă „visul american” a fost un coșmar pentru ea. Toate poveștile acestea, Ioana Nitobe Lee le-a cuprins în paginile cărților sale, lansate și în română, și în engleză.

Viața a fost principala sursă de inspirație pentru scriitoarea Ioana Nitobe Lee. Frumoasa româncă ce astăzi are și cetățenie americană povestește când și cum a scris primele rânduri: „La 7 ani, am scris primul meu roman. Familia mea râdea de mine, evident pentru că eram doar un copil, însă Maestrul Dirijor de renume mondial Mircea Basarab (1921-1995, n.r.) mă susținea și mă asculta mereu citindu-i, în timp ce ne vizita, în drumul spre casa lui de vacanță din zona Vălenilor”.

Filmele japoneze cu luptători Kempo pe care le-a văzut în copilărie au făcut ca destinul ei să fie legat iremediabil de Japonia. „La 5 ani, după ce am văzut un astfel de fillm, eram hotărâtă să devin luptătoare Shoorinji Kempoo. Părinții mi-au explicat că pentru a reuși acest lucru este nevoie în primul rând să vorbesc limba lor. Astfel, am ajuns să studiez japoneza la facultate fiindcă între timp a căzut comunismul și tata a devenit mai flexibil. Până atunci, părinții mei își doreau pentru mine și cele două surori ale mele să ajungem judecătoare precum tatăl meu”, mai povestește Ioana Nitobe.

În 1998, Ioana a plecat din țară după ce s-a căsătorit cu un aristocrat japonez. „M-am reîntors în 2001, pentru trei ani, timp în care am predat japoneza la Universitatea «Spiru Haret» și am fost realizator-prezentator al emisiunii «Club Internațional» de la TVRM, ce a devenit ulterior TVH. În această calitate de om de televiziune, am fost invitată de guvernele mai multor țări pentru a înregistra emisiuni la fața locului. Apoi am scris prima carte «Ai Suru – A iubi», spune Ioana. Cele trei ediții ale acestei cărți au fost epuizate în limba română, iar pentru publicul american, cartea se numește «The Cherry Blossom Rarely Smiles»”, mai spune Ioana.

„Când am părăsit România pentru Japonia, eram deja japoneză. Vorbeam fluent limba, cunoșteam bine cultura și toți prietenii erau japonezi. Însă întâlnirea cu realitatea de a trăi printre străini, într-o limbă străină și într-un mediu foarte strict, ca soție de nobil japonez, a fost un șoc pe care l-aș retrăi într-o clipă!”, ne-a mărturisit Ioana, căreia în Japonia i s-a spus că este singura femeie străină din lume care a fost căsătorită și a trăit după regulile unei familii de aristocrați japonezi. Poate de aceea căsnicia sa cu aristocratul japonez nu a rezistat, iar în prezent Ioana locuiește la Washington, unde s-a mutat în urmă cu 13 ani și trăiește un mariaj fericit alături de un om de afaceri american, pe nume Lee

Loading...

haitham