Toggle Menu

Mariana nu a fost la nunta lui Vladimir Draghia și este supărată, și-ar fi dorit mult să meargă, chit că se împrumuta. Ce a spus despre fostul ei rival de la Exatlon: „Vladimir Draghia are un caracter foarte…”:

  1. Home/
  2. Travel/

Din pacate Razboinica Mariana Nenu nu a putut fi alaturi de Valdimir Draghia si Alice Cavaleru in ziua nuntii lor.

Vladimir Draghia, castigatorul Exatlon, s-a casatorit sambata, 21 iulie, cu Alice Cavaleru. Cei doi au avut o nunta de vis, la malul marii, exact asa cum spusesera ca isi doreau.

Alaturi de cei doi indragostiti au fost si o parte din fostii concurenti Exatlon, chiar si echipa Razboinicilor. Giani Kirita, Catalin Cazacu, Didi Bulimar si Anca Surdu de la echipa Faimosilor au participat la evenimentul de pe plaja. De la echipa Razboinicilor au venit Roxana Moise, Stefan Floroaica si Alex Nedelcu, semn ca orice discutii incontradictoriu ar fi existat in timpul competitiei, odata intorsi in Romania fostii concurenti de la Exatlon au uitat de rivalitate.

Mariana Nenu nu a fost alaturi de Vladimir Draghia in ziua cea mare, desi si-ar fi dorit. Ea i-a transmis acestuia un mesaj prin intermediul paginii noastre oficiale de Instagram. „Casa de piatra, Valdimir. Va imbratisez cu drag”, a scris Razboinica.

Mariana a adaugat si ca si-ar fi dorit sa participe la nunta lui Draghia, insa era plecata. „Sunt frumosi si Vladimir are un caracter foarte frumos. Sunt in cantonament ca altfel, chit ca ma imprumutam, veneam si eu”, a scris ea cu regret.

Loading...

adminn