Toggle Menu

Puțini știu din ce trăiește Vladimir Drăghia, dacă și-a permis să doneze 100.000 de euro! Sportivul a dezvăluit care sunt afacerile lui secrete

  1. Home/
  2. Stiri/

„Nu am sute de mii de euro in conturi, dar pot sa am grija de familia mea”, a marturisit Vadlimir intr-un interviu acordat pentru paginademedia.ro.

Castigatorul Exatlon a marturisit ca, in trecut, a acceptat toate propunerile de a participa in emisiuni de televiziune pentru ca trebuia sa traiasca din ceva. „Din actorie nu poti sa traiesti. Un spectacol de teatru se plateste cu 180 de lei, 200 de lei cel mult, n-ai cum sa traiesti din asta, trebuie sa faci niste concesii.

Le-am facut, dar le-am facut cu fruntea sus. In nicio emisiune in care am fost nu m-am facut de ras”, a spus Draghia, care a marturisit ca face aceasta meserie pentru sufletul sau.

Vladimir a trait sapte ani din intermedieri imobiliare, o meserie care nu are nicio legatura cu meseria sa. „Dupa acesti sapte ani mi-am dat seama ca cel mai bine nu este sa faci mai multi bani, ci sa cheltuiesti mai putini. Acum cheltui foarte putini bani”, a spus Vladimir.

In prezent, principalele sale surse de venit sunt un chiria unui apartament pe care l-a cumparat din banii castigati la o alta emisiune TV si diferite colaborari in domeniul social media, acesta postand mesaje de sustinere al unor produse pe Facebook si Instagram, pentru care e remunerat.

„Am avut sapte ani o agentie imobiliara, la care am renuntat cand am jucat in telenovele. Iar de vreo doi ani, dupa ce mi-am strans niste bani, mi-am cumparat niste apartamente si acum mie asta imi place, sa ma ocup de design interior. Si asta fac: cumpar apartamente, le renovez, le mobilez si le inchiriez. Eu concep tot interiorul. Cumpar piese de mobilier vechi, le renovez. Tot cumparand, am ajuns sa am un mic business”, spune vedeta.

In conceperea designului interior, vedeta nu se lipseste de un “accesoriu” care pare mai degraba ca ar fi util pe pista de sport, decat pe peretii apartamentelor pe care le decoreaza.

„Imi cumpar biciclete. In fiecare apartament am cate o bicicleta pe perete. Uite, acum nu mai am suficient spatiu si trebuie sa mai cumpar un apartament. Trebuie sa le pun undeva, nu mai unde sa le depozitez”, adauga Vladimir Draghia.

La randul sau, Vladimir traieste in chirie, dar chiria pe care o plateste este la jumatate de cea pe care o incaseaza din apartamentul pe care il detine.

Loading...

adminn