Toggle Menu

S-a dat de gol! Stirea zilei în televiziune: Cu ce emisiune a semnat Dorian Popa: E primul concurent celebru! Fanii vor înnebunii:

  1. Home/
  2. Tech/

A fost anunțată deja prima echipă, din cele trei ale show-ului „Ultimul trib”, format asemănător cu Exatlonul de pe Kanal D. În emisiunea difuzată pe Antena 1 vor participa vedete, oameni de rând și sportivi. Unul dintre concurenții care ajung în Madagascar este chiar Dorian Popa, care s-a cam dat de gol într-unul dintre vlog-urile sale de pe Youtube.

Dorian Popa a dat din casă și a spus că urmează să filmeze fix în locația show-ului Ultimul trib, acolo unde trei echipe, vedete, sportivi și oameni de rând, se întrec pentru marele premiu de 100.000 de euro. Momentan, Antena 1 a anunțat doar echipa formată din oamenii de rând.

„Vom filma un vlog pentru plecarea mea în (beep)”, a spus Dorian Popa în vlog-ul său intitulat „Unde credeți că plec?”. Cu toate că a beep-uit cuvântul, se poate citi clar pe buze „Madagascar”, iar acest lucru a fost observat și de fanii lui. Pe lângă această mică „scăpare”, în preview-ul videoclipului apar leu Alex și pinguinii din filmul animat „Madagascar”, deci nu prea mai există urme de îndoială.

„Când a zis unde merge și a pus beep-ul, am citit pe buze și merge în Madagascar”, a scris unul din fanii artistului.Ce este „Ultimul Trib”, emisiunea care seamănă cu Exatlon
„Ultimul Trib” este o emisiune adaptată după celebrul format „Nomads“. În show vor fi trei rei echipe – una formată din vedete, una din sortivi şi una compusă din oameni de rând. Echipele vor fi trimise în Madagascar, acolo unde vor fi supuse unor experienţe extreme, care le vor pune la încercare atât abilităţile sociale, cât şi cele fizice. În ciuda personalităţilor complet diferite ale membrilor, fiecare echipă va trebui să îşi dovedească puterea de a rezista sub impactul şocului cultural, dar şi sub presiunea eforturilor fizice.

În fiecare săptămână, concurenții se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce echipa câştigătoare va fi cazată într-un resort de lux şi va fi răsfăţată zilnic, echipa de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde participanților le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi mâncare şi un loc în care să doarmă. În cele din urmă, cea de-a treia echipă va fi sancţionată şi va trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime.

Loading...

omar haitham