Toggle Menu
  1. Home/
  2. Horoscop/

Uite de ce a aparut Vladimir Draghia cu ochii vineti la propria nunta: “Exista un singur adevar”

  1. Home/
  2. Horoscop/

Vladimir Draghia a decis sa faca pasul cel mare si sa o ceara de nevasta pe Alice chiar la intoarcerea din Republica Dominicana. Amandoi au fost extrem de emotionati, mai ales Alice, pentru ca nu se astepta la asemenea surpriza.

ReclamaCei doi si-au dorit sa isi organizeze nunta visurilor lor, asa ca nu au vrut sa angajeze o persoana care sa se ocupe de eveniment, ci au facut-o chiar ei. Alice a stralucit intr-o rochie simpla, care ii punea silueta in evidenta, dar la Vladimir s-a observat un detaliu care a fost subiectul multor speculatii. Au aparut zvonuri ca ar fi fost vorba despre o bataie, despre un accident, dar nimeni nu a stiut adevaratul motiv.

Castigatorul “Exatlon” s-a hotarat sa lamureasca aceasta situatie pentru ca nu voia sa se mai scrie minciuni legate de nunta sa sau de starea sa fizica. Contactat telefonic pentru a clarifica aceasta problema, Vladimir a precizat: “Inteleg perfect ca atunci cand esti persoana publica te expui oamenilor cu bune si rele, insa as vrea sa subliniez ca stirile care au inceput sa apara in presa sunt pura fictiune si nu au absolut nicio legatura cu realitatea.

ReclamaMi-am facut o interventie chirurgicala la ambii ochi in urma cu 10 zile si chiar daca medicul m-a asigurat ca se va vindeca in 3 zile – 5 zile, organismul meu, probabil si pe fondul oboselii, lucreaza mai greu. Nu am dorit sa declar nimic inainte pentru ca nu mi s-a parut ca are vreo relevanta pentru cineva aceasta siuatie, dar nici nu pot incuraja speculatiile aparute dupa nunta noastra.

Exista un singur adevar: faptul ca peste ani vom rade cu lacrimi uitandu-ne pe pozele de la nunta si povestindu-i Zorei despre asta.”

Loading...

haitham