Toggle Menu

Zvonurile s-au adeverit! S-a rupt lantul de iubire! Bianca Dragusanu si Tristan si-au spus “adio”

  1. Home/
  2. Horoscop/

Vestea ca Bianca Dragusanu s-a despartit de Victor Slav a venit pe nepusa masa, mai ales ca toata lumea ii vedea mai fericiti ca niciodata.

Victor Slav si Bianca Dragusanu s-au cunoscut la o emisiune de talente difuzata de postul ProTV. La acea vreme Victor Slav avea o relatie cu Anda Adam, insa acest lucru nu i-a impiedicat pe cei doi sa devina un cuplu. Au avut o relatie presarata cu multe “incidente”, dar au incercat sa treaca peste ele. Victor a iertat-o pe Bianca pentru faptul ca, la scurt timp de la nunta, a plecat cu Adrian Cristea la Paris, chiar au facut si un copil impreuna ulterior, semn ca relatia este din ce in ce mai inchegata. Au refuzat amandoi ideea unei noi casatorii, dar au trait sub acelasi acoperis. Pozau constant intr-o familie fericita, dar lucrurile nu erau chiar atat de roz intre ei.

La momentul despartirii, cei doi au declarat ca nu mai aveau timp pentru relatia lor din cauza jo-urilor si ca racirea a intervenit in timp intre ei. La doar o zi dupa ce au anuntat oficial ca s-au despartit, Bianca a fost vazuta in compania unui alt barbat, mai tanar si ai potent financiar decat Victor Slav. Nimeni nu a dat sanse relatiei pe care Bianca o afisa peste tot cu Tristan si se pare ca au avut dreptate. De cateva zile se zvoneste faptul ca cei doi s-au despartit, iar cel mai bun prieten al Biancai Dragusanu a confirmat acest lucru: “S-au despartit de cateva zile si cu siguranta este ceva definitiv. Bianca este o femeie radicala si nu cred ca au existat sentimente puternice, ca sa treaca peste.”

Dupa despartirea de Tristan, Bianca s-a fografiat langa un alt crai din Bucuresti!

Zvonurile legate de despartirea Biancai Dragusanu de Tristan Tate s-au adeverit, iar prezentatoarea nu a stat mult sa isi planga de mila, a preferat sa iasa si sa petreaca impreuna cu prietenii sai.

La scurt timp de despartirea de Victor Slav, prezentatoarea s-a afisat cu noul iubit, insa fericirea nu a fost de lunga durata. Bianca Dragusanu si-a sters pozele cu Tristan de pe site-urile de socializare, ramanand in schimb numai postari cu fiica sa, Natalia Sofia, si de la sala de sport. Prietenul cel mai bun al prezentatoarei a confirmat despartirea celor doi, dar si Tristan a fost putin ironic cu privire la aceasta separare: “Bianca este o femeie familista, care si-a lasat sotul si tatal copilului ei pentru unul dintre cei mai ciudati playboy din Bucuresti. Nimeni nu ar trebui sa fie surprins ca nu au mers lucrurile intre noi.”

Bianca insa nu a stat mult inchisa in casa si a ales sa iasa impreuna cu prietenele ei intr-un club din Bucuresti. A postat foarte multe poze din clubul respectiv, alaturi de prietenele ei, semn ca s-a simtit foarte bine in scurta evadare. Se pare ca acolo s-a intalnit cu un cunoscut crai din Bucuresti si nu a ratat ocazia de a se poza cu el si a incarca poza pe retelele de socializare.

Este vorba despre Codin Maticiuc. Cei doi sunt cunostinte mai vechi, se pare, iar intalnirea cu el a facut-o foarte fericita. Langa poza incarcata pe o retea de socializare, a fost si mesajul: “Nu ne-am vazut de mult… dar iata-ne, aici suntem. ?? @maticiuc_codin #imi iubesc prietenii #fericita #sambata #petrecere”

Loading...

adminn