Toggle Menu

Inventivitate fără limite! Iată cum 12 români și-au extins balcoanele și au provocat un val de proteste pe Internet! La al 7-lea mi-au dat lacrimile de râs!

  1. Home/
  2. Externe/

Majoritatea locuitorilor marilor orașe, care stau la bloc, nu sunt satisfăcuți de suprafața locuibilă pe care o au. Și în acest caz omul este foarte ingenios, iar unii chiar reușesc să treacă peste orice limită admisibilă.

ReclamaConstrucţia unei case este un pas important şi o mare necunoscută, pentru cei mai mulţi dintre proprietari. Greşelile sunt inevitabile, iar multe dintre ele pot fi observate abia după mutare. Uneori pot fi reparate, dar o nouă rundă de cheltuieli este epuizantă, tocmai când credeai că totul s-a încheiat. În cele mai grave cazuri, primul cutremur important scoate la iveală deficienţe majore la structura de rezistenţă. Pentru a evita asemenea erori şi pentru a construi casa dorită, nu o replică nereuşită a ei, este necesară o documentare temeinică înainte de construcţie şi colaborarea cu o echipă de specialişti.

Greşeli care te pot costa o avere, în construcţia casei. Află-le şi evită-leRegula numărul unu, pentru a construi o casă de calitate, este un puternic subiect de controversă, la nivel naţional: lucraţi cu un constructor profesionist. Costă mai mult decât concurenţa, dar pe termen lung va aduce mai degrabă economii, prin calitatea lucrării prestate.

ReclamaLoading...

haitham