Toggle Menu

Horoscop 8 martie: Luna plina in Fecioara

  1. Home/
  2. Horoscop/
Horoscop 8 martie: Luna plina in Fecioara

Horoscopul zilei de 8 martie este influenţat de opoziţia dintre Luna în Fecioară şi Soarele din Peşti (Luna plină). E o zi propice pentru vindecare, pentru tratamente menite să ne aline atât sufletul, cât şi trupul. Pe de altă parte, evitaţi excesele şi supraaglomerarea cu sarcini, la serviciu!

ReclamaIată horoscopul zilei de 8 martie pentru fiecare zodie:

Berbec

Astăzi, arătaţi foarte bine şi, în consecinţă, primiţi multe complimente. Iar cuvintele frumoase pe care le auziţi nu sunt spuse doar din complezenţă, cum se mai întâmplă uneori, ci sunt sincere, reflectând realitatea.

ReclamaTaur

Lăsaţi grijile şi problemele serioase deoparte şi, pur şi simplu, jucaţi-vă! Veţi vedea ce moral bun o să aveţi după o zi mai liniştită petrecută chiar în mijlocul săptămânii.

 

Gemeni

Un prieten care v-a făcut mai multe promisiuni nu se ridică la înălţimea aşteptărilor dumneavoastră. Nu are rost să vă supăraţi pe el, pentru că nu este vorba de rea-voinţă, ci mai degrabă de neputinţă.

Rac

O relaţie de prietenie e pe cale să devină mai mult decât atât. Situaţia este destul de stranie, deoarece până acum v-aţi comportat unul cu altul într-un anumit mod, care nu se mai potriveşte cu noile circumstanţe.

Leu

Nu vă place să combinaţi afacerile sau serviciul cu viaţa sentimentală şi, din această cauză, nu răspundeţi în niciun fel la avansurile pe care vi le face un coleg de la locul de muncă.

Fecioara

Îi permiteţi partenerul de viaţă să intervină în programul acestei zile, acceptând orice propunere a sa. În final, veţi vedea că ideea de a-i da mână liberă a fost una inspirată.

Balanta

Aveţi un vis la care ţineţi foarte mult şi, tocmai de aceea, nu vreţi să îl mărturisiţi nimănui înainte de a avea indicii clare că îl puteţi realiza. Procedaţi foarte bine.

Scorpion

Simţiţi nevoia să ieşiţi din casă, să schimbaţi mediul, să cunoaşteţi lume nouă. Nu există niciun motiv pentru care să vă refuzaţi acest lucru, mai ales că după aceea vă veţi simţi mult mai bine.

Sagetator

Vă comportaţi ciudat special ca să enervaţi o persoană, care obişnuieşte să comenteze la mai toate acţiunile dumneavoastră. Acest lucru vă reuşeşte de minune şi puteţi să vă felicitaţi: pentru un timp, o să vă lase în pace.

Capricorn

Un coleg de serviciu vă cere să îl ajutaţi, dar dumneavoastră nu aveţi chef să faceţi pe dădaca şi vă fofilaţi. Respectivul este dezamăgit şi începe să vă reproşeze că sunteţi dispus să colaboraţi numai atunci când aveţi un interes personal.

Varsator

Că aveţi sau nu bani, important pentru dumneavoastră astăzi este să le daţi impresia celor din jur că dispuneţi de sume foarte importante. Cu alte cuvinte, e una dintre împrejurările în care imaginea devine mai importantă decât realitatea.

Pesti

Este greu să îi rămâneţi fidel partenerului de viaţă, atâta timp cât în jurul dumneavoastră există atâtea tentaţii. Totuşi, tocmai în astfel de împrejurări se poate observa adevăratul caracter al unei persoane.

Loading...

admin