Toggle Menu

Prețuiți femeia! Mesaj puternic pentru bărbați, de ziua femeii

  1. Home/
  2. Traieste sanatos/

Femeia este ca o floare. Toate florile sunt frumoase, dar fiecare in felul ei. Barbatul trebuie sa se aplece sa o culeaga, sa ii arate eleganta, pretuire. Numai atunci floarea isi va arata si mirosul, dar si calitatile ascunse. Pentru ca astfel tu ai stiut sa rascolesti adancurile si ai reusit sa faci din ea ceea ce nu stia ca este.

Femeia trebuie pretuita!

Vezi atat de multe cazuri de femei batute, umilite, tratate precum sclavele. Barbatul uita ca a promis in fata lui Dumnezeu ca o va respecta si o va iubi pana cand moartea ii va desparti. Si sincer…nu le inteleg pe acele femei care realizeaza ca sunt tratate ca niste carpe,insa stau in continuare in umilinta. Nimeni nu merita sa duca o viata atat de grea. Si-asa viata este grea, cu boli si atat de multe neajunsuri…de ce sa o amarasti si mai mult?

Dragi barbati, pretuiti-va sotiile la fel de mult cum va pretuiti mamele! Ele sunt cele care va poarta pruncii in pantece, se chinuie cu durerile nasterii fara sa se planga! Tratati femeile ca pe niste flori si incercati sa nu le loviti nici macar cu o floare! Femeia se iubeste, nu se loveste!

Urmați sfaturile Părintelui Arsenie Papacioc care face și o frumoasă descriere femeii.

Floarea stă în glastră, băiatul trebuie să umble să şi-o aleagă.

Voi trebuie mai întâi de toate să ştiti să preţuiti femeia foarte mult.

Ea este o creaţie a lui Dumnezeu extraordinară. Vă daţi seama ce putere are o femeie să te scoată dintr-o stare amărâtă.

Faptul că un bărbat ştie că acasă are parte de o iubire desăvârşită îl face să muncească, să câştige războaiele, să-şi rezolve problemele.

Să ştiti că femeia nu gândeşte simplu.

Chiar dacă nu e învăţată, ea are o putere de pătrundere deosebită şi e mult mai realistă decât un bărbat.

Ea are încă de astăzi un sentiment pentru ziua de mâine. Însă noi discutăm, raţionalizăm nişte lucruri, dar în iubire nu este nimic raţional.

Loading...

adminn