Toggle Menu

Cele mai sensibile ZODII

  1. Home/
  2. Horoscop/

Vrei să știi care sunt cele mai sensibile zodii? Astrologii au dezvăluit despre ce semne zodiacale este vorba. Ai mare grijă să nu îi rănești pe acești nativi. Se emoționează foarte reede, pot interpreta în moduri neașteptate unele gesturi sau cuvinte de-ale tale. Iată cu cine trebuie să ai mare grijă!

ReclamaEle sunt cele mai sensibile zodii

RAC. Racii își pun mereu sufletul pe tavă pentru oricine. Tocmai de aceea pot fi răniți cu ușurință. Le permit celorlalți să intre în viaa lor cu ușurință. Te lasă să îi cunoști atât în momentele în care sunt vulnerabili, cât și atunci când sunt cei mai fericiți, când simt că dețin puterea și pot schimba lumea. Astfel, ajungi să îi cunoști cel mai bine. Știi care le sunt punctele slabe și în felul acesta îți va fi foarte ușor să îi rănești. Fie că vrei, fie involuntar.

Racii trăiesc emoțiile la intensitate maximă. De asemenea, pot trece foarte ușor de la o emoție la alta. Ai mare grijă când ești în preajma lor. Fii atent la ceea ce spui și la ceea ce faci! Sigur nu vrei să îi rănești.

FECIOARĂ

ReclamaȘi Fecioarele sunt sensibile. De cele mai multe ori, ei iau lucrurile în serios și mult prea personal. Astfel este foarte ușor să fie răniți. Uneori chiar pot avea senzația că oamenii spun lucurri rele despre ei, chiar dacă realitatea etse cu totul alta. De asemenea, fără să relaizezi, uneori, complimentele pot fi transformate în insulte de către acești nativi. De aceea este foarte ușor să îi rănești.

PEȘTI

Și Peștii sunt foarte sensibili. Tot ceea ce este frumos romantic, poetic, îi impresionează. Sunt și foarte ușor de rănit. Orice și oricine îi poate răni. Starea lor emoțională poate fi perturbată foarte ușor. Când se întâmplă să fie răniți, când trec prin situații delicate, le este foarte greu să se adune, să o ia de la capăt.

BERBEC

Ai crede că Berbecii sunt mult prea ocupați pentru a le păsa de alte persoane, dar de fapt este exact opusul. Le pasă foarte mult de ceilalți, iar sub exteriorul acela competitiv se află persoane foarte mărinimoase. Berbecii pot să se laude acum de ultima lor victorie, iar 10 minute mai târziu să se ofere voluntari pentru o asociație caritabilă.

CAPRICORN

Dacă ai impresia că singura grijă a Capricornului este jobul, mai gândește-te o dată. Capricornii sunt una din cele mai mărinimoase zodii, dar nu le place să își arate vulnerabilitatea pentru a nu fi priviți ca fiind fragili. Capricornii sunt îngroziții de ce s-ar putea întâmpla dacă lumea o să le vadă sensibilitatea. Nu vor să fie răniți și vor face orice le stă în putință pentru a preveni asta.

Loading...

admin