Toggle Menu

Elogii pentru Băsescu după ultima decizie. Anunțul care pune pe jar clasa politică. „Un câștig uriaș pentru țară”

  1. Home/
  2. Stiri/

Fostul președinte Traian Băsescu va deschide lista PMP pentru alegerile europarlamentare. Anunțul a fost confirmat de către președintele PMP, Eugen Tomac.

Reclama„Pot să vă confirm că domnul preşedinte Traian Băsescu a subliniat clar că se va implica în campania pentru alegerile europarlamentare. Se va implica alături de PMP. Nu cred că avem vreun om politic mai pregătit decât preşedintele Traian Băsescu, care să aibă un profil atât de potrivit pentru un reprezentat al României în Parlamentul European. (…) Dacă va decide să candideze ar fi un câştig uriaş pentru ţară”, a declarat președintele PMP, Eugen Tomac, conform romaniatv.ro.

În februarie, fostul președinte declara că nu a luat o decizie în acest sens.

Întrebat dacă PMP va trece pragul electoral, la scrutinul europarlamentar, fără numele său printre candidaţi, Băsescu a spus: „Trece la limită, da, dar mai sigur ar fi cu mine cap de listă”.

Reclama„Deocamdată n-am luat o decizie. Ce vă pot spune cert este că îi voi susţine în campanie”, a adăugat preşedintele de onoare al PMP.

Întrebat când îşi va anunţa candidatura la europarlamentare, în cazul în care va decide acest lucru, Băsescu a răspuns: „În ultima clipă”.

Loading...

haitham