Toggle Menu

Ultimele cuvinte ale lui Edith Gonzalez pentru fiica sa. Ce a spus actrița înainte de a muri

  1. Home/
  2. Noutati/
Edith Gonzalez a fost vegheată până în ultima clipă de fiica ei, Constanza. Sursa foto: NSS Oaxaca Mexic

Edith Gonzalez s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani, iar ultimele cuvinte pe care aceasta le-a rostit au fost pentru fetița ei de 14 ani, Constanza. Actrița a fost internată într-un spital din Mexic în noaptea de miercuri spre joi, iar ieri, cea care i-a dat viață lui Salome în telenovela cu același nume  a fost deconectată de la aparate și a murit.

ReclamaEdith Gonzalez, vegheată de fata ei în ultimele momente din viață

„Fetița a dormit la picioarele patului meu timp de trei săptămâni și nu a abandonat-o pe mama sa. Este cireașa tortului vieții mele”, au fost ultimele cuvinte ale lui Edith Gonzalez despre fiica ei, scrie presa mexicană. Edith dădea semne de revenire în ultimul an, însă, în mod cu totul neașteptat, boala a recidivat.

Edith și Eduardo Palomo sunt acum în Ceruri

Vedeta era jurată în emisiunea „Este es mi estilo”, adică Bravo, ai stil în varianta mexicană, iar în ultimele săptămâni a lipsit de la pupitrul juraților din cauza problemelor de sănătate care s-au acutizat. În Mexic, ieri, toate televiziunile au transmis informații despre moartea artistei, iar majoritatea actorilor de telenovele, dintre cei mai consacrați, au mers să aprindă o lumânare la căpătâiul artistei.

Edith Gonzalez se stinge la 16 ani după moartea fostului ei partener din „Inimă sălbatică”, Eduardo Palomo, considerată, alături de „Clona”, cea mai bună telenovelă a tuturor timpurilor. Eduardo murise într-un restaurant în timp ce râdea cu poftă. Făcuse infarct după ce a înghițit mâncare și s-a înecat în râs.

ReclamaLoading...

haitham