Toggle Menu

REACȚIA LUI GIGI BECALI DUPĂ CE ANAMARIA PRODAN L-A LOVIT PE DAN ALEXA. „O FEMEIE SĂ…” I-A FĂCUT PRAF: „DOAMNE FEREȘTE, SĂ…”:

  1. Home/
  2. Noutati/

Gigi Becali a avut prima reacție după ce Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa. Patronul FCSB a fost șocat de cele întâmplate între cei doi.

ReclamaGigi Becali, finanțatorul FCSB, dar și cel care l-a dorit antrenor pe Dan Alexa, a comentat incidentul. „Așa ceva nu se poate comenta. Ce o fi fost între ei, acolo, numai ei știu. Ce să spun eu… Dar… Doamne ferește, o femeie să bată un bărbat? Ce să mai comentez”, a declarat Gigi Becali potrivit Cancan.ro.

„Nu mă bag în intimitățile fiecăruia, mai ales că, dacă e vorba de gelozie, face parte din omenie. Numai fraierii nu sunt geloși! Iar dacă nu a fost gelozie, s-au bătut pe lovele. Și atunci să le fie de bine. Pentru bani s-au bătut împărați, regi, darămite muritori ca ei! În orice caz, păcat că s-au dat în spectacol. Ceva a fost, dar nu mă interesează. Am trecut de stadiul ăsta”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit aceleiași surse.

Anamaria Prodan si Dan Alexa s-au întâlnit din nou în această dimineață, după ce aseară au fost protagoniștii unei faze incredibile, cu impresara lovindu-l violent la finalul meciului Astra – FC Botoșani 2-2, notează jurnaliștii GSP.ro.

ReclamaLoading...

haitham