Toggle Menu

Simona Halep, apariție de senzație la Dineul Campionilor de la Wimbledon! Ce a spus Novak Djokovic despre româncă şi ce s-a întâmplat cu dansul celor doi campioni. VIDEO

  1. Home/
  2. Noutati/
Novak Djokovic și Simona Halep la Balul Campionilor. Românca, apariție de senzație

Simona Halep s-a impus în fața Serenei Williams, scor 6-2, 6-2, în finala de la Wimbledon, iar sportiva din România a avut ocazia să petreacă alături de familie la Balul Campionilor, iar invitații au fost încântaţi de eleganţa jucătoarei de tenis care a cucerit al doilea titlu de Grand Slam al carierei pe iarba de la Londra.

ReclamaSimona Halep, apariție de senzație la Dineul Campionilor

Imediat după finala masculină de la Wimbledon 2019 a avut loc Dineul Campionilor, iar Simona Halep a mers alături de familie la petrecerea de la Londra. La dineu a mers și campionul de la masculin, Novak Djokovic, dar sportiva noastră a atras toate privirile. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Le primeşti GRATIS cu revista TAIFASURI! Faimoasele GHEARE DE BUCĂTĂRIEau ajuns și în România! Americanii nu pot trăi fără ele! Detalii AICISimona Halep a optat pentru o rochie neagră, cu un decolteu adânc și a atras atenția tuturor celor prezenți la Dineul Campionilor. Mai mult, cei de la WTA au reacționat imediat pe pagina lor de Twitter. “Simona Halep strălucește la Balul Campionilor!” Alături de Simona Halep au fost familia, membrii echipei salarticolemedicinale.come, dar și Darren Cahill.

Simona Halep și familia ei la Balul Campionilor. Sursă foto: hepta.ro
Simona Halep și familia la Balul Campionilor. Sursă foto: hepta.ro

Dineul Campionilor fără dans. Novak Djokovic şi Simona Halep au ţinut doar discursuri şi s-au pozat cu trofeele

Simona Halep și Novak Djokovic nu au oferit dansul celor doi câştigători ai Wimbledon la petrecerea de la Guildhall, un castel vechi de 800 de ani din Londra. Cei doi au avut o sesiune foto alături de trofeele câștigate la Wimbledon 2019 şi au avut mici discursuri în care s-au complimentat.

Videoclip încorporat

Ramona Toderaş@RamonaToderas

Novak Djokovic and Simona Halep at the Wimbledon ball 😍

📽: Cosmin Hodor

87 persoane vorbesc despre asta

“Simona are calitate, jocul necesar, spiritul de luptă şi, acum, şi experienţa, de a fi la cel mai înalt nivel. Este extraordinar să văd că țări atât de mici precum România și Serbia se descurcă atât de bine pe scena cea mai mare a lumii”, a spus Djokovic.

Loading...

haitham