Toggle Menu

HOROSCOPUL runelor săptămâna 22-28 iulie, cu Mihai Voropchievici. Bani și vești importante pentru o zodie, protecție divină pentru alta

  1. Home/
  2. Horoscop/
Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat previziunile runelor pentru săptămâna 22-28 iulie.

HOROSCOP BERBEC: Berbecul primește o atenționare. Trebuie să abordeze altfel problemele care îl interesează, adică să schimbe tactica.

ReclamaHOROSCOP TAUR: Taurul a intrat pe făgașul unor vești bune, cu cadouri, surprize, sume de bani importante, vești bune.

HOROSCOP GEMENI: Vor susține o mică bătălie, cu condiția ‘hai să fim calmi și totul se rezolvă’. Nu faceți mult zgomot pentru nimic!

HOROSCOP RAC: Racii au intrat sub aripa ocrotitoare a divinității și toate lucruri se rezolvă cu forța divină.

ReclamaHOROSCOP LEU: Fertilitate și belșug. Peste puțin timp visele dvs. vi se îndeplinesc.

HOROSCOP FECIOARĂ: Sunteți pregătiți să începeți o viață nouă. Revigorare în toate planurile.

HOROSCOP BALANȚĂ: O săptămână în care trebuie să bateți cu pumnul în masă și să spuneți: ‘Eu sunt șeful!’. Trebuie să vă consolidați poziția și acasă, dar și în societate.

HOROSCOP SCORPION: Sunteți tensionați. Sfatul runelor: lăsați tensiunile deoparte, învățați să vă relaxați și nu vă mai încărcați memoria cu prea multe frici și griji.

HOROSCOP SĂGETĂTOR: Rămâneți în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă, curând. Fiți pregătiți să vă faceți bagajele!

HOROSCOP CAPRICORN: Vreți o schimbare și veți acționa exact pe zona care vă interesează.

HOROSCOP VĂRSĂTOR: O săptămână de multă comunicare. Un mesaj va veni de la cineva foarte important!

HOROSCOP PEȘTI: Sunteți pe o pojghiță de gheață foare subțire. Aveți grijă cum acționați, cu cine vă certați, ce reacție aveți și ce vorbe vă ies pe gură.

Loading...

haitham