Toggle Menu

Viorica Dăncilă are probleme de sănătate! Premierul a ajuns la spital

  1. Home/
  2. Noutati/
Viorica Dăncilă are probleme de sănătate

Viorica Dăncilă are probleme de sănătate! Acesta a fost un zvon care a apărut zilele trecute în presă, dar care s-a adeverit marți, când președintele PSD a lipsit de la ședința coaliției. Călin Popescu Tăriceanu a așteptat-o în zadar, deoarece Viorica Dăncilă nu a putut ajunge la ședință.

ReclamaViorica Dăncilă are probleme de sănătate

Jurnalistul Radu Tudor a dezvăluit marţi dimineaţă unde se afla prim-ministrul când era aşteptată de președintele ALDE, Cplin Popescu Tăriceanu.

„Premierul Dancila a lipsit ieri de la sedinta coalitiei din cauza unei investigatii medicale facute la Spitalul Militar. #sanatate”, scrie Radu Tudor pe Facebook.

Viorica Dăncilă are probleme de sănătate
Viorica Dăncilă are probleme de sănătate

Premierul nu a anunțat pe nimeni că va merge la spital

La şedinţa PSD-ALDE au participat Mihai Fifor și Eugen Teodorovici, care au așteptat și ei aproximativ 20 de minute să vină Viorica Dăncilă, semn că afecțiunea a fost una apărută din senin, deoarece Viorica Dăncilă ar fi amânat întâlnirea cu liderii ALDE, dacă știa că va merge la spital.

ReclamaDiscuția a început fără liderul Executivului, nefiind dat un argument legat de absența Vioricăi Dăncilă de la ședința cu ALDE.

Loading...

haitham