Toggle Menu

CÂNTĂREȚUL BOGDAN ȘEITAN A MURIT LA DOAR 31 ANI. CAUZA DECESULUI

  1. Home/
  2. Noutati/

Cântărețul Bogdan Șeitan a murit la 31 ani. Cauza decesului

Destinul a fost crud cu artistul de muzică populară Bogdan Șeitan… el s-a stins din viață la 31 de ani, în urma unei scurte suferințe, relatează spynews.ro. Regretatul interpret făcea parte din Ansamblul Folcloric “Ghiocelul” din Câmpina, dar și din Ansamblul Folcloric “Perinița” al Centrului Cultural Județean Prahova.

Reclama“Va fi greu pentru noi toți să credem și să ne obișnuim cu gândul că Bogdan Șeitan nu va mai fi împreună cu noi. Membru de bază al Ansamblului folcloric «Perinița», al Centrului Județean de Cultură Prahova, solist și dansator, Bogdan era mereu prezent, mereu printre primii, mereu aproape de toți ceilalți. Ne vei lipsi mult… Bunul Dumnezeu să îți fie aproape… Știm, că ori de câte ori vor fi pe scenă, colegii tăi te vor purta în gând.. și noi de asemenea…” este mesajul transmis de oficialii de la Centrul Județean de Cultură Prahova pe pagina lor oficială de Facebook.

Bogdan Șeitan – biografie

Interpretul de muzică populară Bogdan Șeitan s-a născut pe 18 martie 1988 în Câmpina. El a absolvit Colegiul Tehnic “Constantin Istrati” și Facultatea de Științe Adminstrative. Pasiunea pentru muzică și dans a avut-o întotdeauna, dar nu credea că va ajunge pe o scenă, cu microfonul în mână, cântând în fața unui public. A făcut parte din corul liceului, iar acolo profesoara Simona Manta i-a descoperit talentul, potrivit campinatv.ro.

Pentru prima dată a cântat ca solist la Balul Bobocilor de la liceu și de aici a început totul. Într-un interviu mai vechi, el a vorbit despre dragostea pentru muzică: “Cum am scăpat de emoții? Am realizat că dacă devii una cu melodia, nu mai ai timp de emoții. Și am realizat că trebuie să-i fac pe oamenii care mă ascultă să simtă ce simt eu”.

ReclamaLoading...

haitham