Toggle Menu

Povestea terifiantă a băiatului cu mască. Afecțiunea care i-a îngrozit până și pe medici!

  1. Home/
  2. Noutati/

Când a văzut ce a adus pe lume, mama a împietrit de durere! Din cauza unei afecțiuni groaznice, copilul pare că are nu una, ci două fețe!

Povestea terifiantă a băiatului cu mască. Copilul s-a născut în provincia Hunan, din sudul Chinei, cu o malformație tulburătoare.

Potrivit medicilor, Huikang suferă de o malformație congenitală, macrostomie, cunoscută în termeni populari ca „gură până la urechi”, ceea ce înseamnă că orificiul bucal este din cauza lipsei fuziunii între mugurele maxilar şi mandibular, în perioada intrauterină, conform realitatea.net.

Povestea terifiantă a băiatului cu mască

Din cauza afecțiunii, copilul pare că are nu una, ci două fețe. Cazul său a fost cunoscut sub denumirea de „dosarul băiatului cu mască”.

Huikang a văzut lumina zilei pe 4 martie 2009, într-o familie modestă de fermieri. În loc de bucuria maternității, mama sa, Yi Lianxi, a fost nevoită să înfrunte sentimente devastatoare, încă din prima clipă în care și-a văzut copilul.

Femeia a povestit că, inițial, medicii se temeau să-i arate copilul născut. După rugăminți sfâșietoare, doctorii au acceptat să-i pună copilul în brațe. Când l-a văzut, a simțit cum trupul i se împietrește de durere. Yi Lianxi avea doar 23 de ani când l-a adus pe lume.

Deși, pe perioada sarcinii, a făcut trei ecografii cu ultrasunete, medicii nu au detectat anomalia.

Loading...

omar haitham